hz!_avril ღ°•.♥.•°ღyeni üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 28 Nerden : avril in kalbinden favori rengin? : OYUN OYNAMAK MÜZİK DİNLEMEK adın : hazal !! Uyarı !! : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: hepsi 1 dizisi ben hepsi hayranı olarak çok seviyorum C.tesi Ekim 04, 2008 11:36 am | |
| | |
|
AVRİL_seco ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 34 Nerden : ist favori rengin? : mor adın : deniz !! Uyarı !! : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: hepsi 1 dizisi ben hepsi hayranı olarak çok seviyorum C.tesi Ekim 04, 2008 6:04 pm | |
| bilgi için teşekkürler canım | |
|
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 28 Nerden : avril in kalbinden favori rengin? : OYUN OYNAMAK MÜZİK DİNLEMEK adın : hazal !! Uyarı !! : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : Kayıt tarihi : 04/10/08
| Konu: Geri: hepsi 1 dizisi ben hepsi hayranı olarak çok seviyorum C.tesi Ekim 04, 2008 9:12 pm | |
| | |
|
Avrilji_Yaseminji ღ °•.♥.•°ღ avril fan ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 73 Yaş : 28 Nerden : İstanbul favori rengin? : Mor-Mawi-Beyaz adın : - -Gizem- - °•.♥RuH HaliM°•.♥ : !! Uyarı !! : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: hepsi 1 dizisi ben hepsi hayranı olarak çok seviyorum Paz Ekim 05, 2008 12:13 pm | |
| saol bence dizi bitmeseydi süper olurdu ama sonuçta onların gerçek işleri bu değil ve yeni albüm çıkarttılar.ama en azından kayıp çoçuklar cnneti 16 ocakta çıkcak | |
|
| Konu: Geri: hepsi 1 dizisi ben hepsi hayranı olarak çok seviyorum Paz Ekim 05, 2008 3:24 pm | |
| evt doğru ama bide sohbet yaptık gibi oldu sohbet yok | |
|
AVRİL_seco ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 52 Yaş : 34 Nerden : ist favori rengin? : mor adın : deniz !! Uyarı !! : ♥.•°TaKıMıM°•.♥ * : Kayıt tarihi : 22/09/08
| Konu: Geri: hepsi 1 dizisi ben hepsi hayranı olarak çok seviyorum Salı Ekim 07, 2008 4:19 pm | |
| evet lütfen sohbet yok UYARI!!! | |
|
| Konu: Geri: hepsi 1 dizisi ben hepsi hayranı olarak çok seviyorum Salı Ekim 07, 2008 5:28 pm | |
| sy unutmuşum pardon | |
|